شهردار رفسنجان گفت: ۱۰۰‌ گره شهری در موضوع تجمیع آب‌های سطحی در شهر رفسنجان وجود دارد که از این تعداد ۲۰ گره را سال قبل اصلاح کردیم و ۲۰ گره نیز در سال جاری ساماندهی می‌شود.

  • ۱۴۰۳/۰۸/۲۴
  • لینک کوتاه

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری رفسنجان، مهندس مجید کهنوجی درباره آمادگی شهر برای فصل سرما، اظهار کرد: برای آمادگی برای فصل سرما دو کارگروه شامل کارگروه ستاد بحران و کارگروه آمادگی برای زمستان تشکیل شده که مباحث لایروبی جوی‌ها، باز کردن دهانه پل‌ها، باز کردن مسیر آب‌های سطحی، ساماندهی ۲۰ نقطه از شهر که تجمع آب‌های سطحی صورت می‌گرفت، ساماندهی رودخانه‌ها و جمع‌آوری و تسطیح نخاله‌های ساختمانی در سطح شهر را دنبال می‌کنند.

وی بیان کرد: در خصوص رفع معضل آب‌های سطحی، دو سال گذشته مشاور گرفتیم، عکس‌برداری صورت‌گرفته، شیب‌ها مشخص شده و اکنون بویژه بافت جدید و معابری که آسفالت می‌شوند برحسب هماهنگی با مشاور و نقشه کار انجام ‌می‌شود که آینده شهر به لحاظ آبهای سطحی تضمین شود.

وی با بیان اینکه شهر رفسنجان از روستاهای به هم پیوسته تشکیل شده است، افزود: آب‌های سطحی به معضلی در شهر تبدیل شده و این اتفاق ناخودآگاه به دلیل بافت شهری رخ داده است.

شهردار رفسنجان به وجود ۱۰۰ گره در موضوع تجمیع آب‌های سطحی در شهر رفسنجان اشاره و عنوان کرد: از این تعداد ۲۰ گره را سال قبل اصلاح کردیم و ۲۰ گره نیز در سال جاری برای ساماندهی در دستور کار قرار دارد که تاکنون پنج گره شامل تقاطع امیرکبیر و شهید نوری، چهارراه نیکزاد، سه راه هجرت و بعثت ساحلی، تقاطع بین سرچشمه پور و شهید خالویی و یک مورد دیگر رفع شده و مابقی تا پایان سال انجام خواهد شد. ضمن اینکه با اجرای کامل پروژه فاضلاب شهری نیز موضوع آب‌های سطحی جمع خواهد شد.

کهنوجی ادامه داد: به عنوان مثال میدان علی‌ابن ابیطالب(ع) که قبلاً هنگام بارندگی به یک دریاچه تبدیل می‌شد اکنون با شیب معکوس، افزایش ارتفاع و حفر کانال و امتداد آن تا رودخانه آب‌های سطحی را به رودخانه و بخشی نیز به بلوار طالقانی هدایت می‌کنیم.

شهردار رفسنجان با تأکید بر این موضوع که نسبت به لایروبی جوی ها و گرفتگی پل ها، سپتینگ زیرگذر و باز کردن دهانه پل ها حساسیت ویژه‌ای داریم، اظهار کرد: اگر چه سیل دو سال گذشته به شهر آسیب زد اما برکات زیادی برای مسئولان شهری داشت و به همت بچه‌های شهرداری همه پل‌ها تخریب و نوسازی ودهانه پل‌ها استاندارد شد. به طور مثال بلوار امام علی(ع) که در سیل خسارت زیادی را متحمل شد، اگر پیاده‌رو‌سازی داشت خسارت کمتری داشت که پس از سیل همه این خیابان پیاده‌روسازی و کانیوو شد و این بلوار اکنون تمام آب‌های سطحی این منطقه را جمع می‌کند.

کهنوجی همچنین آماده‌باش و حضور در میدان تیم‌های خدمات شهری در مواقع بارندگی و آبگرفتگی معابر را متذکر شد و گفت: تلفن ۱۳۷ شهرداری در مواقع آب‌گرفتگی معابر پاسخگوی شهروندان است.

وی درباره اینکه در هنگام بارندگی تمام آب‌های سطحی شهر به‌سمت بلوار شهید عابدینی و جاده سمت لاهیجان سرازیر می شوند، توضیح داد: سطح شیب شهرستان از جنوب به شمال است اما با این حال پیچ روستای دهنو نیز برای رفع آبگرفتگی در دستور کار قرار گرفته است.

کهنوجی درباره نخاله‌های ساختمانی نیز گفت: کمتر دیده شده که نخاله ساختمانی در جوی‌های آب ریخته شود و اگر مواردی هم باشد تذکر و اقدام می‌شود اما درباره ریختن زباله در جوی‌ها نیز باید از شهروندان تقاضا کرد که در این زمینه مراعات کنند.

شهردار رفسنجان که میهمان برنامه رادیویی صدای رفسنجان بود، به سوالات شهروندان نیز پاسخ داد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید