مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری رفسنجان با ارائه گزارش عملکرد یک‌ساله این سازمان، از جداسازی ۸۰ درصد آب مصرفی فضای سبز از آب شرب شهری خبر داد.

  • ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
  • لینک کوتاه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری رفسنجان، مهندس سعید سلطانی اظهار کرد: مساحت کل فضای سبز شهری رفسنجان ۶۳۰ هکتار و مساحت فضای سبز عمومی ۳۶۰ هکتار است و ۶۲۷ هزار مترمربع کمربند سبز در حاشیه شهر وجود دارد. سرانه فضای سبز در رفسنجان ۲۲.۵ مترمربع به ازای هر نفر است. سرانه پارک‌ها نیز ۶.۵ مترمربع به ازای هر نفر می‌باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۹ پارک در شهر رفسنجان وجود دارد، افزود: در بوستان بانوان شماره یک گیت‌هایی برای افراد تعبیه شده که برای یک بار احراز هویت می‌شوند. توانستیم ورود و خروج را در این پارک کنترل کنیم. بوستان بانوان توسط واحد عمران شهرداری بازپیرایی و بازآفرینی شد و یکسری غرفه‌ها در این پارک تعبیه شده و پارک بانوان شماره یک به پاتوقی مادرانه و دخترانه در فضایی امن تبدیل شده است.

وی به ارائه گزارشی از عملکرد سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری در سال گذشته اشاره و بیان کرد: کاشت میلیون‌ها گل فصلی در فصل بهار، احداث باغ گل در بوستان معلم با ۶۵۰۰ مترمربع، گل‌آرایی، اجرای فرش گل با ۱۲۰ هزار بوته گل در جوارمرقد شهید گمنام بوستان شهید مطهری، ساخت و نصب ۲۰۰ المان مناسبتی و دائم، بهسازی و ساخت ده‌ها آبنما در سطح شهر در نقاط مختلف، اجرای ۸۰ کیلومتر لوله‌گذاری جهت اصلاح سیستم آبیاری به روش تحت فشار، کاشت بیش از ۱۷ هزار اصله درخت، اجرای بیش‌از ۵۰۰۰‌هزار مترمربع نقاشی دیواری در سطح شهر، مبارزه بیولوژیک با آفات و بیماری‌ها فضای سبز و حذف ۸۰ درصد سموم شیمیایی، اجرای بیش از ۳۰ پروژه روشنایی در میادین، بوستانها و رفوژ و بلوارهای سطح شهر، نصب ۳۷ ست ورزشی و ۸ ست بازی کودکان و بهسازی و لکه گیری ده‌ها پارک در سطح شهر از جمله اقدامات سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری در سال گذشته بوده است.

سلطانی که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، در پاسخ به سئوالات مطرح شده توسط شهروندان با بیان اینکه بوستان‌های محله‌ای از بوستان‌های عمومی مساحت کمتری دارند و بالطبع امکاناتی مانند نمازخانه و سرویس بهداشتی ندارند، ادامه داد: سرویس‌های بهداشتی در بوستان‌های عمومی هر روز تنظیف می‌شوند و شیرآلات آن‌ها بررسی می‌شوند. سال گذشته سرویس‌های بهداشتی بوستان جوان مورد بهسازی قرار گرفت و مشکلات فاضلاب آن حل شد. ضمن اینکه اگر موردی در این زمینه‌ها وجود دارد شهروندان با سامانه ۱۳۷ در میان بگذارند.

وی درباره فضای سبز حاشیه بزرگراه خلیج فارس، گفت: در حاشیه بزرگراه خلیج فارس بوستان های شقایق، ترنج، شهید روشن، یادگار امام و فجر وجود دادر. ضمن اینکه در پنج لاین این بزرگراه، هر لاین به طول شش کیلومتر از سال گذشته تا امسال درختکاری شده است.

مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری رفسنجان، تغییر کامل روشنایی و تعویض کامل ست ورزشی در بوستان لاله، احداث فرش گل، ایجاد سفره هفت سین و توجه به روشنایی در بوستان شهید مطهری، کاشت گونه‌های مختلف گیاهی در بوستان دکتر حسابی و در دستور کار قرار داشتن وسایل ورزشی بری این بوستان و تلاش برای افتتاح این بوستان تا نیمه اول امسال را از دیگر اقدامات این سازمان برشمرد.

سلطانی در ادامه از جداسازی ۸۰ درصد آب شرب شهری از فضای سبز خبر داد و افزود: برای بوستان های جدید و فضاهای وسیع سبز احداثی، مخزن دفنی در نظر می‌گیریم تا آب ذخیره شود تا در صورتی که چاهی از مدار خارج شد از آب شرب استفاده نکنیم. سعی‌مان بر این است که این ۸۰‌درصد را به رقم بالاتر برسانیم.

وی با قدردانی از کارگران زحمتکش و همکاران خود در فضای سبز شهری، تصریح کرد: هر اتفاقی که در فضای سبز شهر رخ می‌دهد به دست کارگران فضای سبز شهری است که از آن‌ها تشکر می کنم. فضای سبز شهر به پنج منطقه تقسیم شده و هر منطقه با تعدادی نیرو و یک شرکت تحت پیمان که از طریق مناقصه عمومی برنده شده در حال انجام کار است.

مدیرعامل سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری رفسنجان در پایان گفت: شهروندان در حفظ و نگهداری فضای سبز و وسایل ورزشی در بوستان‌ها به ما کمک کنند و ناظر ما باشند. شهر وسیع است و نگهداری فضای سبز در گرما بسیار دشوار است بنابراین همکاری شهروندان را می‌ط‌لبد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید