شهردار رفسنجان از تدوین سند توسعه گردشگری رفسنجان توسط متخصصان و کارشناسان شهرداری خبر داد و گفت: بزودی فاز نخست مجموعه بزرگ فرهنگی، تفریحی و گردشگری رفسنجان و گذر غذا با نمایش غذاهای اصیل رفسنجان کلنگ‌زنی می‌شود.

  • ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
  • لینک کوتاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری رفسنجان، مهندس مجید کهنوجی صبح امروز ۲۳‌آبان‌ماه در نخستین همایش ملی ایران‌شناسی در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان اظهار کرد: یاد مرحوم دکتر تجدد پایه‌گذار دانشکده ایران‌شناسی در دانشگاه ولیعصر(عج) را گرامی می‌داریم که از خیّرین بنام بودند و این کار در سطح ملی را در زادگاه خود انجام دادند.

وی با بیان این‌که رفسنجان ظرفیت‌های گردشگری فراوانی دارد که مغفول مانده‌ است، افزود: امیدواریم با وجود دانشکده ایران‌شناسی این ظرفیت‌ها احیا شوند و با وجود این دانشکده، رفسنجان‌شناسی نیز در دستور کار قرار گیرد.

شهردار رفسنجان از ایجاد اداره بازآفرینی شهری در شهرداری سخن گفت و افزود: با راه‌اندازی این اداره تاکنون بناهای زیادی در شهر از جمله میدان حضرت ابراهیم(علیه‌السلام)، خیابان انقلاب، میدان انقلاب، خیابان شهید ارجمندی، گذر بادگیر معین، تیمچه معین، بازار قطب‌آباد، خانه فرحبخش و دیوار حصار آگاه احیا شده‌اند.

کهنوجی تصریح کرد: بزرگترین اقدام شهرداری رفسنجان در حوزه گردشگری علاوه بر اقدامات ذکر شده، تدوین سند پنج‌ساله در حوزه توسعه گردشگری است که توسط متخصصان و کارشناسان شهرداری با همکاری مراکز دانشگاهی انجام‌گرفته است.

شهردار رفسنجان با بیان این‌که معاونت هنری شهرداری نیز اقداماتی در حوزه گردشگری انجام می‌دهد، ادامه داد: برگزاری تورهای گردشگری و جلسات و گعده‌های گردشگری به‌صورت هفتگی از جمله این اقدامات است.

وی به راه‌اندازی هسته علمی شهرداری رفسنجان نیز اشاره و بیان کرد: تاکنون چندین کار پژوهشی و مطالعاتی در زمینه‌های مختلفی از جمله فاضلاب شهری، نشست زمین، معضلات و آسیب‌های اجتماعی و موضوعاتی فرهنگی توسط این هسته علمی انجام‌شده است.

کهنوجی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: قرارداد فاز نخست مجموعه بزرگ فرهنگی، تفریحی و گردشگری رفسنجان به مساحت ۱۰۰ هکتار روز گذشته منعقد شد و این پروژه بین میدان صنعت مس و میدان امام حسین(ع) به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

شهردار رفسنجان افزود: گذر غذا در بلوار ولایت با ارائه غذاهای اصیل رفسنجان و با معماری سنتی و اسلامی نیز شامل ۵۰ غرفه ارائه غذاهای رفسنجان بهزودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود. همچنین بوستان گردشگری و صنایع‌دستی رفسنجان نیز تا سه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید