شهردار رفسنجان در اولین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی شهرستان رفسنجان/ازاتاق شیشه ای تا احیای بادگیر معین
اولین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی شهرستان رفسنجان در سالن شهید هنری دانشگاه ولی عصر رفسنجان برگزار شد .
- ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
- لینک کوتاه
اولین مجمع مشورتی شوراهای اسلامی شهرستان رفسنجان در سالن شهید هنری دانشگاه ولی عصر رفسنجان برگزار شد .
بنا به گزارش روابط عمومی شهرداری رفسنجان در این مجمع که با حضور جمعی از اعضای شوراها ،شهرداریهای شهرستان و اصحاب رسانه انجام شد شهردار رفسنجان پس از شنیدن صحبت ها و مشکلات حاضرین با تاکید بر این که شهرداری ها و دهیاری ها خط مقدم خدمت رسانی در شهر هستند ،اذعان کرد : برقراری ارتباطی که بین دهیاری و شهرداری هاست و حسی که مردم بیایند و انتقاد کنند کار مشکلی است که در رفسنجان در حال صورت گرفتن می باشدهمچنین وقتی که کار های شهرداری قابل لمس باشد مردم هم قدر دان خواهند بود .
محمد ضا عظیمی زاده با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه تصریح کرد :
پروژه های مشترکی که در شهرستان نیاز است در این گونه جلسات مطرح می شودکه می تواند تاثیر گذار باشد وروی آن برنامه ریزی شود .
وی با اشاره به این که محور تمام خدمات مردم هستند ادامه داد:امنیت یکی از نکات قابل توجه یک شهر است تا بتواند بستر خدمات را اماده کند و مفهوم امنیت فقط امنیت جانی مد نظر نیست بلکه در تمام زمینه هاست مانند امنیت ترافیک، امنیت روانی و غیره که وظیفه ماست تا امنیت شهروندان را فراهم کنیم زیرا سرمایه شهر هستند.
شهروندان بزرگترین سرمایه شهر
وی افزود :شهری که فقط در فکر اتومبیل باشداز انسان محور بودن دور می شود و در فضای شهری باید به فکر شهروندان باشیم که تمام شهروندان مانند سالمندان و معلولین هم امنیت روانی داشته باشند زیرا شهری که درآن امید نباشد شهری پویا نخواهد بود . عظیمی زاده به برپایی پاتوق های فرهنگی اشاره کرد و گفت :شهر های ما شرایطی دارد که برای زندگی شبانه اماده نیست و تنوع زندگی در شهر ما عدم تنوع زندگی است که ما باید در این زمینه آماده خدمت باشیم و پارک ها باید متنوع و با برنامه های متفاوت داشته باشیم.
شهردار رفسنجان به بحث مهاجرت بیماران به شهر های مجاور اشاره کرد و ادامه داد: شورای شهر باید درمان رابه چالش بکشد تا بیماران به شهر های مجاور سفر نکنند زیرا مهاجرت های جزء به شهر لطمه میزند وما باید خدمات برای ماندن شهروندان به خصوص شهروندان اصیل در شهر خود ارائه دهیم .
برند سازی
شهردار به برند سازی و خاطره سازی اشاره کرد واذعان داشت :بیاییم بر اساس خاطرات شهر برند برای شهر بسازیم تا مردم شهر با برند شهر تبلیع کنند و ان زمان است که موفق می شویم .
در ادامه این نشست صمیمی عظیمی زاده همچنین به کارهای انجام شده ی شهرداری در اطراف بنای تاریخی ” بادگیر معین” اشاره کرد و افزود:با انجام د این پروژه یک منبع گردشگری دیگری به شهر اضافه شده که نوعی سرمایه است .
تعریف احیای بافت تاریخی
شهردا رفسنجان تصریح کرد :احیای بافت تاریخی یعنی زندگی در ان بیاید و از ان بشود پول در اورد و ما سهم خود که ساخت است انجام میدهیم و بقیه ارگان ها باید بقیه مباحث مانند مجوز دادن چایخانه و مغازه و غیره را انجام دهندزیرا اگر بخشی از شهر رامال مردم کنیم حفظ خواهد شد .
عظیمی زاده گفت : در امد های قانونی برای شهر تعریف شده است و اعتماد مردم به شهرداری و ارایه عوارض به شهرداری کمک کننده ست و این امر به فعالیت های شهرداری کمک می کند وی ادامه داد:باید تمام بخش ها در آیتم های ما دیده شوند و با اولویت بندی برنامه ها کار کنیم و سعی کنیم توزیع اعتبارات با برنامه ریزی باشد که این امر می تواند رضایتمندی در شهر به وجود اورد .
اتاق شیشه ای شهرداری ،
شهردار شهرداری را به اتاق شیشه ای تشبیه کرد و گفت :محوریت داشتن برنامه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید از بودجه شهرداری و چگونگی صرف آن شهروندان مطلع باشند.
وی همچنین به نگهداری و ساماندهی شهر اشاره کرد و افزود :در بحث باز افرینی وگردشگریهم دقت کنید همچنین درآمد آن را مد نظر داشته باشیم و پروژه های ماندگار در شهر داشته باشیم و برخی معضلات را به فرصت تبدیل کنید.
شهردار قانون را به نخ تسبیح تشبیه کرد و گفت :اگر ما قانون را ملاک عمل قراردهیم هیچ گاه امور از دستمان خارج نمیشود همچنین ما نباید دخالت با حمایت اشتباه بگیریم و هماهنگی را مد نظر داشته باشیم زیرا اختلاف درون شورایی عملکرد شورا و شهردارراتضعیف میکند.